BAGELS & BEANS DEN HAAG AERT VAN DER GOESSTRAAT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 147 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Den Haag Aert van der Goesstraat. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 15:11 Lekker eten en fijn op tijd!
10 okt 2022 om 15:54 De BLT en Zalm bagel waren lekker. Maar de banaan bagel was teleurstellend. Een droge bagel met hoopjes kaneel, 3 sneetjes banaan en geen siroop.
15 sep 2022 om 14:23 snel bezorgd en prima verpakt.
6 sep 2022 om 14:00 Lekkere broodjes en optijd geleverd
18 jul 2022 om 16:04 Alles was super lekker.
11 mei 2022 om 13:59 Ik belde om 10:45 met de vraag hoelaat er bezorgd zou worden. De bestelling was binnen en al klaargemaakt. Een uur later was het er nog steeds niet! De bezorgder kwam 12:09 pas aan met een verkeerde bestelling. Ik vroeg geen uitjes vanwege allergie!
21 feb 2022 om 16:22 Het heeft 120min geduurt totdat we onze bestelling binnenkregen. Grote spijt! Nooit meer bestellen!
5 feb 2022 om 15:46 Top!
1 feb 2022 om 16:58 Plastic in me broodje gevonden, vervolgens heb ik gebeld zeiden ze we gaan je geld terug storten is ook niet gedaan, heb om een witte bagel met sesam gevraagd kwam een glutenvrije bagel. Zeeer slecht
19 jan 2022 om 14:42 Took a bit longer than anticipated. They put onions and capers on my Avocado bagel, which do not belong there at all. Kinda ruined the bagel for me and the taste was still there even after I took them off.
15 jan 2022 om 10:22 Heb om 12.00 besteld om te leveren om 14.00. Werd geleverd om 14.15
7 jan 2022 om 13:55 Er stond bezorgtijd 40-50 min, en heb uiteindelijk 1,5 uur gewacht. Bagels wel lekker!