BAGELS & BEANS DEN HAAG AERT VAN DER GOESSTRAAT

BAGELS & BEANS DEN HAAG AERT VAN DER GOESSTRAAT Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 141 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bagels & Beans Den Haag Aert van der Goesstraat. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 13:59 Ik belde om 10:45 met de vraag hoelaat er bezorgd zou worden. De bestelling was binnen en al klaargemaakt. Een uur later was het er nog steeds niet! De bezorgder kwam 12:09 pas aan met een verkeerde bestelling. Ik vroeg geen uitjes vanwege allergie!
21 feb 2022 om 16:22 Het heeft 120min geduurt totdat we onze bestelling binnenkregen. Grote spijt! Nooit meer bestellen!
5 feb 2022 om 15:46 Top!
1 feb 2022 om 16:58 Plastic in me broodje gevonden, vervolgens heb ik gebeld zeiden ze we gaan je geld terug storten is ook niet gedaan, heb om een witte bagel met sesam gevraagd kwam een glutenvrije bagel. Zeeer slecht
19 jan 2022 om 14:42 Took a bit longer than anticipated. They put onions and capers on my Avocado bagel, which do not belong there at all. Kinda ruined the bagel for me and the taste was still there even after I took them off.
15 jan 2022 om 10:22 Heb om 12.00 besteld om te leveren om 14.00. Werd geleverd om 14.15
7 jan 2022 om 13:55 Er stond bezorgtijd 40-50 min, en heb uiteindelijk 1,5 uur gewacht. Bagels wel lekker!
30 dec 2021 om 13:34 Helemaal top!
22 dec 2021 om 14:47 De koffie lag ondersteboven in de tas dus mijn broodje was nat en doordrenkt met koffie. & de tuna melt was ook nog eens ijskoud jammerrrr
1 okt 2021 om 15:59 Teleurstelling. In de zaak zelf krijg je altijd een goed belegde bagel, als je besteld is dat wel anders.
9 sep 2021 om 15:32 Heerlijke warme bagels & sap! In de opmerkingen had ik aangegeven dat 1 bagel zonder tomaat moest, die opmerking hadden ze gemist, maar dat hebben we zelf opgelost.
11 aug 2021 om 16:42 Het eten zou met 30 min worden geleverd. Kwam veel later. Eten was goed drinken was weinig voor een grote beker